IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Бродерик няма търпение да види продължението на „Сексът и градът“

24 ноември 2021 10 50

Похвали Сара Джесика Паркър за ученето на реплики

БГНЕС

БГНЕС

Матю Бродерик няма търпение да види „И просто така...“, където съпругата му играе главната роля. Присъствайки на премиерата на True Story, той разкри, че е готов за продължението на „Сексът и градът“.

„Тренирам цял живот. Нямам търпение“, разказа той пред Page Six.

Актьорът, който е женен за Сара Джесика паркър от 1997 г., вече е свикнал с образа на Кари Брадшоу през годините. Днес, когато съпругата му участва в новите снимки, той само може да я похвали за играта. По думите му, едно от най-добрите ѝ умения в общата им професия, е че тя запомня репликите си „много бързо“.

„Тя е много добра в това... Аз съм средна степен, вероятно. Може би съм малко по-лош (от средната) даже, но успявам“, признава Бродерик.

Матю и Сара трябваше да се появят на една сцена в Бродуей – в пиесата на Нийл Саймън Plaza Suite. Заради пандемията премиерата така и не се състоя, но двамата ще подновят отново репетициите през януари. Така, ако няма промяна в ограниченията в Ню Йорк, ще могат да се изправят пред публика на 25 февруари.

Според актьора, да се върнат към пиеса, подготвена преди близо 2 години, е доста странно.

Иначе, вече е официално обявено, че HBO GO ще пусне първите два епизода от „И просто така“ на 9 декември. Останалите ще излизат по един на всяка следваща седмица.

Междувременно 59-годишният Бродерик може да гледаме в минисериала на Netflix Painkiller. Там той влиза в образа на Ричард Саклер – американски милиардер, бизнесмен и лекар, който бе председател и президент на Purdue Pharma, разработчик на OxyContin. Именно тя се свързва с опиоидната епидемия в САЩ.

Говорейки за своята работа, мъжът на Сара Джесика Паркър отбелязва, че не е срещал лично никой от семейство Саклер, като се радва, че не е.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари